Galliani: "Geen aankopen meer bij Milan"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 juli 2012 – AC Milan heeft zijn selectie voor komend seizoen rond. De ploeg zal geen aankopen meer doen in deze transferperiode, laat vice-voorzitter Adriano Galliani weten.

"Voor ons is de transfermarkt dicht", zegt de beleidsmaker in diverse Italiaanse media. Galliani is er vooral trots op dat Milan verdediger Thiago Silva heeft weten te behouden. De verdediger, die in de belangstelling stond van onder meer Manchester City, verlengde onlangs zijn contract in San Siro tot 2017. "We hebben onze aankopen gedaan. De beslissing om Thiago Silva te behouden was onze grote slag van deze zomer en daarmee is een eind gekomen aan onze activiteiten op de transfermarkt."

Milan versterkte zich deze zomer met onder meer Riccardo Montolivo, Bakaye Traore, Francesco Acerbi en Kevin Constant. Daar tegenover staat het vertrek van routiniers als Alessandro Nesta, Gennaro Gattuso, Mark van Bommel en Clarence Seedorf.

Reacties

gerelateerd