Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Benschop voor vier seizoenen naar Stade Brest

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

3 juli 2012 – Charlison Benschop heeft zich voor vier seizoenen verbonden aan Stade Brest. De 22-jarige aanvaller, die overkomt van AZ, zette dinsdag zijn krabbel onder een verbintenis bij de Franse Ligue 1-club. Dit meldt Brest op de eigen website.

AZ-trainer Gertjan Verbeek gaf in mei aan dat van zijn aanvallers Ruud Boymans of Benschop mocht vertrekken. Het werd laatstgenoemde, die de Alkmaarders de rug toekeert ondanks een doorlopend contrac tot medio 2015.

"Het is altijd een beetje eng om aan iets nieuws te beginnen", laat Benschop op de website van zijn nieuwe werkgever weten. "Maar ik zie dit als een nieuwe kans. Ik wil steeds beter worden en ik denk dat dat hier kan."

Stade Brest sloot het afgelopen seizoen af op de vijftiende plaats in de hoogste Franse divisie. Om een nieuw gevecht tegen degradatie te voorkomen, werden naast Benschop onder meer Kamel Chafni en Bernard Mendy aangetrokken. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd