FC Dordrecht haalt Van Beukering binnen

28 juni 2012, 16:05

Jhon van Beukering keert terug op de Nederlandse velden. De oud-spits van onder meer Vitesse, NEC en Feyenoord heeft een contract getekend bij FC Dordrecht. Hij gaat daar werken onder coach Theo Bos, die hij nog kent uit zijn periode bij Vitesse.

Na een avontuur in Indonesië bij Pelita Jaya FC kijkt Van Beukering uit naar zijn jaar bij Dordrecht. "Ik heb er vreselijk veel zin in. Met Bos heb ik goede tijden gehad en ik kijk ernaar uit weer met hem samen te werken. Dordt is een club die bij me past vanwege de sfeer en ambitie die het uitstraalt. We gaan er een mooi jaar van maken."

Theo Bos is overtuigd van de kwaliteiten van de 28-jarige Van Beukering. "Ik ben blij met Jhonny. Hij is een veelzijdige spits die zich in het verleden bewezen heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij van veel waarde kan zijn voor Dordrecht", zegt hij op de clubsite.

Aan het eind van vorig seizoen trainde Van Beukering al mee bij Dordrecht. Hij maakte toen indruk op technisch manager Marco Boogers. "Het was gelijk te zien dat hij topfit is. Hij heeft aangetoond een absolute versterking voor FC Dordrecht te zijn", stelt hij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen