Mourinho: "Zeman? Wie is dat, waar speelt hij?"

21 juni 2012, 15:17

José Mourinho is niet bepaald onder de indruk van de kritiek die Zdenek Zeman onlangs op hem uitte. De nieuwe trainer van AS Roma beschreef Mourinho als 'een middelmatige coach' en stelde dat teams van de Portugees er vooral op uit zijn om de tegenstander het voetbal onmogelijk te maken. Mourinho ligt daar niet wakker van.

"Ik respecteer de mening van iedereen, dus ook van Zeman", stelt Mourinho in Italiaanse media. "Maar wie is hij? Waar speelt hij? Ik wist niet dat hij trainer van AS Roma was. Ik zal eens opzoeken wat hij tot nu toe gewonnen heeft. Op dit moment ben ik op vakantie, maar als ik tijd vrij heb zal ik hem eens opzoeken op Google."

In tegenstelling tot Zdenek Zeman is de naam Cesare Prandelli wél bekend bij Mourinho. De Portugees is vol lof over het werk dat de bondscoach van Italië dit EK verricht. "Hij heeft een team opgebouwd dat heel goed voetbal speelt", vindt Mourinho. "Maar Italië moet in de kwartfinale oppassen tegen Engeland. De Engelsen zijn heel geruisloos doorgedrongen tot de laatste acht van dit toernooi en spelen heel zakelijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen