Bento: "Er valt nog heel wat te verbeteren"

20 juni 2012, 23:17

Paulo Bento keek even vreemd op, toen zijn ‘vrienden’ van de Portugese pers hem woensdag toezongen voor zijn 43ste verjaardag. “Ik zal proberen mijn blijdschap over te brengen op het team”, citeerde het ANP de glimlachende coach.

Donderdag speelt Bento met Portugal in de kwartfinale van het EK tegen Tsjechië. De Portugezen maakten in de poulefase een prima indruk, maar Bento is nog niet tevreden. “Er valt nog heel wat te verbeteren”, stelde hij. “We zien onszelf tegen de Tsjechen dan ook niet als favoriet. Maar ik ben net als mijn spelers trots op wat we hebben laten zien. We hebben ons als eenheid gepresenteerd. Dan is ook de halve eindstrijd mogelijk.”

Raul Meireles keek zelfs al stiekem naar de titel. “Ik ben met Chelsea winnaar geworden van de Champions League, terwijl dat voor onmogelijk werd gehouden. Voor het Portugees elftal was dat voor dit EK precies hetzelfde. Niemand gaf een cent voor onze kansen”, bromde de middenvelder.

Bento heeft geen personele problemen. Aan de kant van de Tsjechen is de belangrijke Tomas Rosicky er mogelijk niet bij. Bento maakt dat weinig uit. “We kijken alleen naar onszelf en gaan van onze eigen kracht uit”, zei hij tot slot.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen