Van Damme: "Jans heeft constructieve visie"

Ger
19 juni 2012, 09:50

Jelle Van Damme trainde maandag voor het eerst onder de nieuwe trainer Ron Jans. De aanvoerder van Standard Luik is positief over de werkwijze van de voormalig coach van FC Groningen en SC Heerenveen.

"Met Nederlanders weet je altijd waar het op staat. Ze zijn heel direct in de omgang", laat Van Damme optekenen door Sporza. "Jans heeft een constructieve visie op voetbal. Hij wil verzorgd voetbal spelen dat steunt op een solide verdediging en een snelle omschakeling. Hij beschikt nog niet over zijn definitieve spelersgroep, want er zijn nog heel wat wijzigingen op til. Maar dat is het probleem van de spelers niet."

"Wij moeten ons gewoon voorbereiden en zorgen dat we klaar zijn voor de start van het nieuwe seizoen. Maar ik heb er vertrouwen in. Het bestuur zal er alles aan doen om een competitieve spelerskern samen te stellen. We zijn klaar om te presteren", stelt de oud-Ajacied. "Ik geloof niet dat het opnieuw een overgangsjaar wordt. De top-drie is het minimum voor ons. Ook de beker van België is een hoofddoel."

"We moeten profiteren van het feit dat we dit jaar geen Europese wedstrijden hoeven te spelen. Daardoor kunnen we ons op de competitie concentreren. Het geeft ons de tijd om te groeien en goeie resultaten neer te zetten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen