RKC Waalwijk
0 – 0
Go Ahead Eagles

Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Di Matteo blijft aan als hoofdtrainer bij Chelsea

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 juni 2012 – Roberto Di Matteo zal ook na de zomer nog werkzaam zijn als hoofdtrainer van Chelsea. De 42-jarige Italiaan, onder wiens tijdelijke bewind de Londenaren afgelopen seizoen beslag legden op de Champions League én de FA Cup, heeft woensdag zijn handtekening onder een tweejarig contract gezet bij de club uit de Premier League.

Di Matteo nam in de slotfase van de competitie het stokje over van de ontslagen André Villas-Boas en pakte direct twee prijzen met The Blues. "Roberto heeft bewezen over veel kwaliteit te beschikken toen hij in een lastige fase de ploeg onder zijn hoede kreeg. Hij is er daarna in geslaagd om historie met de club te schrijven en daarom zijn we bij Chelsea er erg verheugd over dat hij zijn werkzaamheden op Stamford Bridge voortzet", laat directeur Ron Gourlay op de officiële website weten.

Di Matteo is blij met het vertrouwen van zijn werkgever. "Ik ben zeer gelukkig dat ik nu officieel ben aangesteld als hoofdtrainer. We hebben geweldige successen geboekt afgelopen seizoen. Daar moeten we op voortborduren."

Onder leiding van de Italiaan verloor Chelsea tot dusver slechts drie wedstrijden. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd