Lescott: "Gelijkspel sterkt ons vertrouwen"

12 juni 2012, 08:13

Engeland hield maandagavond dankzij een goede teamprestatie een puntje over aan de eerste groepswedstrijd tegen Frankrijk (1-1). Joleon Lescott, die de ploeg van bondscoach Roy Hodgson aan de leiding hielp met een rake kopbal, was na afloop content over het vertoonde spel.

"Het was echt een goede, collectieve prestatie", liet de verdediger aan SkySports weten. "Het was echt een moeilijke wedstrijd om mee te beginnen. We moesten georganiseerd spelen, dan weet je wat je krijgt met een Engelse ploeg. Er is trots en passie, maar ik denk dat we er goed uitzagen en dat we hier op verder kunnen bouwen."

"Vandaag hadden we een plan, maar we gaan iedere wedstrijd met vertrouwen in", ging Lescott verder. "We moeten vertrouwen op een zege. Onze werklust was dit keer belangrijk. Het maakt niet uit hoe we speelden, het was belangrijk om deze wedstrijd niet te verliezen. Dat heeft ons een goede positie gegeven voor de volgende wedstrijd."

De mandekker was trots om zijn naam na afloop terug te vinden op het scoreformulier. "Het is altijd leuk om te scoren en dit was extra speciaal. Het is een goal waar je van droomt. De voorzet was van goede kwaliteit, dat maakt het makkelijk om te scoren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen