Lewandowski: "Bezig met EK, niet met transfer"

Lewandowski: "Bezig met EK, niet met transfer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

9 juni 2012 – Robert Lewandowski was tijdens het openingsduel van het EK trefzeker voor Polen tegen Griekenland (1-1). De spits van Borussia Dortmund staat naar verluidt nadrukkelijk in de belangstelling van Manchester United en Juventus, maar wil zich daar momenteel niet mee bezighouden.

"Ik ga me niet concentreren op transfergeruchten. Het EK heeft mijn prioriteit", liet de aanvaller van Polen weten na de openingswedstrijd aan Sky Sports weten. Hij zwakte daarmee de woorden van bondscoach Franciszek Smuda af. De Poolse keuzeheer stelde eerder dat Lewandowski dichtbij een transfer naar Manchester United zou zijn.

Lewandowski was vrijdagavond eenmaal trefzeker, maar kreeg ook nog een grote kans op een tweede goal. "Ik deed alles om de bal te raken. Het was milimeterwerk, maar dat is voetbal en ik hoop de volgende keer weer te scoren. Het spijt me dat we onze kansen niet afmaakten in de eerste helft. Het hadden twee of drie doelpunten kunnen zijn, maar we zijn nog steeds erg positief."

Reacties

gerelateerd