Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Penaltykiller Tyton: "Geweldig gevoel"

Penaltykiller Tyton: "Geweldig gevoel"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 juni 2012 – Polen gaf het vrijdag in de EK-openingswedstrijd tegen Griekenland na rust helemaal weg. Het gastland leidde bij de pauze met 1-0 en de Grieken stonden bovendien al met tien man. Maar na de doelwissel zagen de Polen de Grieken langszij komen (1-1) en Przemyslaw Tyton voorkwam erger.

De doelman van PSV keerde een strafschop, die voortvloeide uit een overtreding van Wojciech Szczesny, die daarvoor rood kreeg. Tyton mocht hem vervangen en onderscheidde zich meteen. “Dit is een geweldig gevoel”, zei hij na afloop. “Als je op deze manier mag invallen is dat een geschenk”

“Natuurlijk hadden we op basis van ons goede spel in de eerste helft moeten winnen. Achteraf gezien moeten we met deze remise kunnen leven. In het tweede deel waren de Grieken beter", realiseerde Tyton zich. “Het is nu zaak erin te blijven geloven. We moeten optimistisch blijven.”

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd