Scheimann naar Maccabi Haifa: "Fantastisch"

4 juni 2012, 21:32   Bijgewerkt: 7 juni 2012, 15:13

De overstap van Samuel Scheimann van Excelsior naar Maccabi Haifa is rond. De 24-jarige linksback annex linkshalf heeft voor twee jaar getekend bij de topclub uit zijn geboorteland Israël. Hij spreekt van een droom die uitkomt.

“Dit is echt fantastisch”, juicht Scheimann tegenover Voetbal International. “Geweldig. Echt genieten. Dit is heel speciaal voor mij. Ik kan zelfs niet eens beschrijven wat dit betekent voor mijn familie. Die komen allemaal uit Haifa en ik ben zelf ook in de buurt geboren. Voor mijn ouders is dit niet zomaar iets; deze transfer betekent zovéél meer dan louter voetballen.”

Scheimann was als kleine jongen al fan van zijn nieuwe werkgever. “Ik heb al die jaren al twee vlaggetjes in mijn huis hangen. Eentje van Israël en eentje van Haifa. Hoewel het niet de enige club was die zich meldde bij mijn zaakwaarnemer, waren ze wel het meest concreet. Daar sprak veel vertrouwen uit. Na die verschrikkelijke degradatie met Excelsior is het heel mooi om het seizoen zo af te sluiten.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen