Dost: "Heb zin in avontuur bij Wolfsburg"

2 juni 2012, 11:37

Bas Dost verbond zich vrijdag voor vijf seizoenen aan VfL Wolfsburg. SC Heerenveen, dat afscheid neemt van zijn topschutter, ontvangt zevenenhalf miljoen euro voor de lange aanvaller. Dost kijkt reikhalzend uit naar een verblijf in de Bundesliga.

"Ik heb heel veel zin in dit avontuur. Ik hoop fysiek een stuk sterker te worden, daar lijkt me de Bundesliga zeer geschikt voor. Ik moet trouwens nog wel even werken aan mijn Duits. Dat is niet best, dus dat wordt studeren", zegt Dost op de officiële website van Heerenveen.

"VfL Wolfsburg volgde me al een tijdje", weet de spits. "In december ben ik benaderd, maar toen wilde ik het seizoen hier graag afmaken. Ik heb een goed gesprek gehad met de trainer, dat gaf voor mij de doorslag. Hij wist veel van mij, en ziet het in mij zitten."

Dost is niet bang om op de bank te belanden in Wolfsburg. "Ik heb het gevoel dat ik veel ga spelen. Ik kom binnen als de topscorer van Nederland, dat zal verwachtingen scheppen bij het publiek. Maar dat vind ik alleen maar lekker. Het is voor mij de ideale uitdaging om te laten zien dat ik het kan. Ik ga er wat moois van maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen