Vitesse-directeur: "Spijtig dat Vd Brom vertrekt"

30 mei 2012, 11:20   Bijgewerkt: 30 mei 2012, 13:30

Het lijkt inmiddels zeker dat John van den Brom Vitesse verruilt voor Anderlecht. De coach kreeg dinsdag een rondleiding in Brussel en wordt vermoedelijk nog vandaag of morgen officieel gepresenteerd. Ook Vitesse ontkent dat niet langer.

Vitesse stelde wekenlang dat een vertrek van Van den Brom onbespreekbaar was, maar inmiddels is een andere toon hoorbaar. Directeur Paul van der Kraan lijkt zich al te hebben neergelegd bij een vertrek van de oefenmeester. "Dit is bijzonder spijtig", zegt hij bij Omroep Gelderland over het naderende vertrek van de oud-international.

Diep op de zaak wil Van der Kraan nog niet ingaan. "Ik weet alle feiten nog niet. Pas als dat zo is, wil ik verder reageren", houdt de beleidsmaker zich op de vlakte.

Naar verluidt betaalt Anderlecht 400.000 euro aan Vitesse om het contract van Van den Brom af te kopen. Opvallend genoeg is het al het tweede jaar op rij dat Van den Brom vertrekt bij zijn club. In 2011 forceerde hij een overstap van ADO Den Haag naar Vitesse. In beide gevallen gebeurde dat nadat hij Europees voetbal gehaald had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen