'Schalke aast op Van der Vaart, Kalou en Elia'

30 mei 2012, 08:20

Schalke 04 wil de selectie een flink oranje tintje geven. De ploeg van trainer Huub Stevens en topscorer Klaas-Jan Huntelaar heeft concrete belangstelling voor drie spelers met een verleden in de Eredivisie, meldt De Telegraaf woensdag.

Volgens de krant gaat het om Rafael van der Vaart (Tottenham), Salomon Kalou (Chelsea) en Eljero Elia (Juventus). Van dat trio lijkt Elia het meest haalbaar, want hij zit bij zijn huidige club Juventus op een dwaalspoor. Beide clubs zouden al bijna akkoord zijn over de transfersom. Ook de komst van Kalou hoeft geen probleem te zijn, want hij kan transfervrij vertrekken bij Chelsea. De enige speler waarvoor Schalke diep in de buidel moet tasten is Van der Vaart. Zijn contract bij Tottenham loopt tot 2014 en de Engelse club wil naar verluidt zeven miljoen euro voor hem hebben.

Met de aanvallende versterkingen hoopt Schalke tegemoet te komen aan de wensen van topscorer Huntelaar. De Spaanse routinier Raúl, dit seizoen de vaste partner van Huntelaar in de voorhoede van de Königsblauen, verlaat Schalke 04 deze zomer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen