Rummenigge: "Het verdriet binnen Bayern is groot"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

27 mei 2012 – De Champions League-finale zit Bayern-voorzitter Karl-Heinz Rummenigge nog steeds dwars. Het duel met Chelsea werd in eigen huis verloren na strafschoppen. Daarvoor gaf Bayern München een voorsprong in de laatste minuten weg en miste Arjen Robben een penalty in de eerste verlenging. Volgens de voorzitter is dit verlies nog erger dan de nederlaag tegen Manchester United in 1999, toen de Engelsen in de blessuretijd een 1-0 achterstand naar een 1-2 overwinning omzetten.

Voor Rummenigge is het verlies onverteerbaar. “Elke ochtend als ik wakker word denk ik als eerste aan deze wedstrijd”, vertelde hij aan een Duitse krant. “Het verdriet binnen de club is groot. Zelfs groter dan toen we in 1999 van Manchester United verloren. Dit gaat nog wel even duren. Ik heb zelf in 1982 en in 1986 een WK-finale verloren. Daardoor weet ik gelukkig wel dat tijd alle wonden heelt.”

Reacties

gerelateerd