FC Utrecht
2 – 0
Vitesse
SC Heerenveen
3 – 2
AZ

Waterman: "Niet gekomen om op de bank te zitten"

Waterman: "Niet gekomen om op de bank te zitten"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

26 mei 2012 – Boy Waterman zette zaterdag zijn krabbel onder een contract dat hem voor één seizoen verbindt aan PSV. De 28-jarige doelman, die in principe is gehaald als tweede doelman achter Przemyslaw Tyton, hoopt stiekem op een prominentere rol in Eindhoven.

Waterman, die transfervrij de overstap maakt van het Duitse Alemannia Aachen, was aanvankelijk verrast dat hij benaderd werd door de nummer drie van de Eredivisie van afgelopen seizoen. “Als PSV komt, wat één van de grootste clubs van Nederland is, dan is dat wel een verrassing ja."

Andreas Isaksson en Khalid Sinouh verlaten PSV komende zomer, waardoor de club genoodzaakt was om zich te versterken met een nieuwe doelman. Waterman hoopt Tyton in de loop van het seizoen voorbij te kunnen streven in de pikorde. "We zien wel wat het seizoen ons brengt en wat we uiteindelijk verder gaan doen. Ik wil voor de eerste plek gaan. Natuurlijk is Tyton vorig jaar gehaald en is dat een goede keeper. Alleen ben ik niet naar hier gekomen om op de bank te gaan zitten. Dat moet geen enkele voetballer willen, dus ik ook niet.”

Waterman was in Nederland eerder actief bij SC Heerenveen, AZ, ADO Den Haag en De Graafschap.

Reacties

gerelateerd