'Hansie Hansie' degradeert met SVZW

'Hansie Hansie' degradeert met SVZW

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

19 mei 2012 – Het is Hans Kraay junior niet gelukt SVZW in de Topklasse zaterdag te houden. De SBS6-presentator verloor vandaag met de Overijsselse ploeg in een play-off met 2-0 van Harkemase Boys en degradeert daardoor naar de Hoofdklasse. Harkemase Boys moet zich in de nacompetitie zien te handhaven op het hoogste amateurniveau.

SVZW en Harkema eindigden in de competitie op een gedeelde dertiende plaats en dus volgde er een beslissingswedstrijd in Hoogeveen. De Friezen hadden aan dertien minuten voldoende om het verschil te maken met de equipe van Kraay junior. Marcel Pannekoek opende al in de eerste minuut de score. Twaalf minuten later legde Roel van der Meulen de eindscore met een schot van dertig meter vast op 2-0.

Overigens is Kraay junior volgend jaar zelf wél opnieuw actief in de Topklasse. De VI-tafelgast kondigde in december vorig jaar al aan over te stappen naar JVC Cuijk.

Reacties

gerelateerd