Barazite maakt zich geen zorgen bij Monaco

Ger
18 mei 2012, 09:15

Nacer Barazite beleefde enkele teleurstellende maanden bij AS Monaco. De jonge Nederlandse aanvaller zag zijn Monegaskische werkgever naast promotie naar de Ligue 1 grijpen. Daarnaast bleef zijn rol beperkt tot slechts zes optredens.

"Door een goede serie eind maart stonden we nog maar zes punten achter op een promotieplaats. Helaas verloren we een cruciaal duel met concurrent Clermont (0-2). Anders waren we er heel dichtbij geweest", zegt Barazite tegen VI. De oud-speler van Arsenal, Derby County en Vitesse werd in de winterstop door Monaco weggeplukt bij Austria Wien. Van trainer Marco Simone kreeg hij vervolgens echter nauwelijks kansen in het Stade Louis II.

"Het bevalt me hier prima, maar qua speelminuten was het niet best. Maar vanwege de lange tijd kritische situatie van AS Monaco koos de trainer voor anderen. Hij hanteert een bepaalde tactiek waarin ik níét pas", legt Barazite uit. "Natuurlijk heb ik hier met leiding over gesproken. Simone is heel positief over mij, datzelfde geldt voor de technisch directeur en de Russische eigenaar. Zij zeggen dat ik me geen zorgen hoef te maken."

"Tijdens de zomer gaat hier veel veranderen, dat moet in mijn voordeel uitpakken. De laatste maanden heb ik weinig gevoetbald. Maar voor de lange termijn is AS Monaco een goede keuze. Deze club is héél ambitieus, dat merk je aan alles."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen