Willem II klopt Sparta, ook Helmond Sport door

13 mei 2012, 16:22   Bijgewerkt: 13 mei 2012, 16:33

Willem II ligt nog altijd op koers om na één jaar weer terug te keren in de Eredivisie. De ploeg uit Tilburg rekende zondag in de nacompetitie af met Sparta, dat dit seizoen als tweede geëindigd was in de reguliere competitie. In Rotterdam werd het 1-1, nadat Willem II drie dagen geleden voor eigen publiek met 2-1 gewonnen had.

Willem II zat op het Kasteel snel op rozen. Marc Höcher tekende na zeven minuten voor de 0-1, waardoor Sparta ineens drie goals nodig had om te winnen. De eerste daarvan viel een kwartier na rust, via Iiass Bel Hassani. Sparta kreeg daarna genoeg kansen, maar benutte die niet. Het bleef 1-1, waardoor Willem II in de finale van de nacompetitie met FC Den Bosch mag uitmaken wie terugkeert in de Eredivisie.

In de andere finale van de nacompetitie staat Helmond Sport. De ploeg was in een Brabants onderonsje te sterk voor FC Eindhoven. Na de 1-0 zege van donderdag op eigen veld, won Helmond Sport in Eindhoven met 0-2. Emrullah Güvenc en Charles Kazlauskas velden al voor rust het vonnis over de ploeg van coach Erwin Koeman. In de eindstrijd van de play-offs speelt Helmond Sport tegen VVV Venlo of Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen