Ook VVV Venlo begint nacompetitie stroef

10 mei 2012, 22:55   Bijgewerkt: 10 mei 2012, 23:18

In navolging van De Graafschap is ook de andere eredivisionist die in de nacompetitie moet vechten voor lijfsbehoud, VVV Venlo, stroef begonnen aan de play-offs om promotie/degradatie. De formatie van trainer Ton Lokhoff kwam donderdagavond in het eerste duel van het tweeluik met SC Cambuur niet verder dan een gelijkspel. In Leeuwarden sloten beide ploegen af op een bloedeloze 0-0.

Voor rust voetbalde VVV beter op het stroeve veld maar tot veel kansen leidde dat niet. De beste was voor Uche Nwofor. Hij probeerde doelman Marco Bizot te verschalken met een stiftje, maar dat ontbeerde zowel richting als vaart. De bal plofte roerloos neer.

De Friezen stelden daar niet al te veel tegenover. Clubtopscorer Erik Bakker was niettemin dicht bij de 1-0. Zijn bekeken inzet ging tegen de lat. Na rust nam Cambuur wat meer initiatief, zonder dat de grotere drang maar voren in grootse daden resulteerde. Het werk van Dennis Gentenaar in het Limburgse doel bleef beperkt tot wat simpele vangballen en oprapertjes.

VVV vond het verder ook wel best. Trainer Ton Lokhoff verving Nwofor en Quin Kruysen al snel door Michael Uchebo en Barry Maguire, de bedoeling leek eerder consolideren dan spelen op winst. Beide ploegen persten er nog een slotoffensiefje uit, waarin Maguire alsnog bijna scoorde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen