Lokhoff: "Nu gaat het pas echt beginnen"

9 mei 2012, 17:32

Voor VVV Venlo begint donderdag de weg naar handhaving in de Eredivisie. De Limburgers starten de nacompetitie met de verre uitwedstrijd tegen Cambuur, in Leeuwarden. Zondag tankte VVV vertrouwen voor het duel met de Friezen, door FC Twente met 4-2 te verslaan.

‘’Voor de wedstrijd tegen FC Twente wisten we al dat we veroordeeld waren tot het spelen van wedstrijden in de nacompetitie”, zegt coach Ton Lokhoff op de website van VVV. “Het is dan wel lekker dat je met een goed resultaat de competitie afsluit, maar nu gaat het pas echt beginnen.”

VVV gaat zich niet aanpassen aan Cambuur. Lokhoff:  ‘’We hebben een half jaar met een bepaalde gedachte gewerkt. Dat gaan we in de laatste wedstrijden van het seizoen niet veranderen. Ook niet omdat het een ander soort competitie is. Mijn taak, toen ik hier werd aangesteld, was om in de Eredivisie te blijven. Na de winterstop hebben we ook nog een keer op de achttiende plaats gestaan en toen zijn we opgeklommen naar de zestiende plaats. We gaan nu doorpakken en ons goede spel voortzetten om ook volgend jaar actief te zijn in de Eredivisie.”

Lokhoff heeft geen personele problemen voor de uitwedstrijd tegen Cambuur.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen