Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Newcastle mist Simpson in cruciaal duel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

8 mei 2012 – Newcastle United-manager Alan Pardew kan in de cruciale slotwedstrijd van het seizoen niet beschikken over Danny Simpson. The Magpies hopen een indrukwekkend seizoen zondag tegen Everton te bekronen met kwalificatie voor de Champions League.

De absentie van de rechtsback, die kampt met een enkelblessure en afgelopen zondag ook al ontbrak tegen Manchester City (0-2), betekent een domper voor Newcastle. Pardew is daardoor genoodzaakt om opnieuw te schuiven in zijn defensie. James Perch nam tegen City de positie van Simpson over.

Newcastle staat met nog één speelronde te gaan vijfde in de Engelse competitie. Om zich te plaatsen voor de voorronde van de Champions League zal de ploeg van doelman Tim Krul een achterstand van één punt moeten zien goed te maken op nummer vier Tottenham Hotspur. Directe kwalificatie voor het kampioenenbal behoort ook nog tot de mogelijkheden voor The Magpies, die slechts twee punten achterstaan op Arsenal, dat derde staat. Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd