Bosvelt ziet terugkeer naar Feyenoord zitten

6 mei 2012, 12:37

Paul Bosvelt heeft wel oren naar een terugkeer naar zijn voormalige werkgever Feyenoord. De oud-middenvelder, die sinds zijn vertrek in maart als assistent-trainer bij Go Ahead Eagles zonder werk zit, sluit een functie bij Feyenoord niet uit.

"Een aantal jaren geleden heb ik een keer met Feyenoord gesproken over een functie binnen de club, maar dat is uiteindelijk niets geworden", laat Bosvelt aan RTV Rijnmond weten. "Ik sta er in ieder geval wel voor open om weer een gesprek aan te gaan. Alleen woon ik nu in Deventer, dus de afstand is wel een minpunt."

Bosvelt blikt nog even terug op zijn afscheid bij Go Ahead Eagles. "Ik had het daar heel erg naar mijn zin. Helaas is het anders gelopen dan ik had gehoopt. Op dit moment loop ik alleen stage voor mijn TC1 diploma. Je begint die cursus niet als je er niets mee wil, dus ik heb wel ambities in het trainersvak."

De oud-international speelde tijdens zijn loopbaan tussen 1997 en 2003 voor Feyenoord. Hij reikte tot 177 officiële duels voor de Rotterdammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen