Ontslagen Fiorentina-coach vol berouw

4 mei 2012, 23:02

Delio Rossi heeft de gifbeker inmiddels helemaal leeggedronken. De 51-jarige oefenmeester, die donderdag de laan werd uitgestuurd bij Fiorentina na zijn handgemeen met Adem Ljajic en daarna ook nog voor drie maanden werd geschorst door de Italiaanse voetbalbond, voelt zich naar eigen zeggen miserabel.

"Ik ben erg triest door wat er allemaal is gebeurd", tekent Sporza op uit de mond van Rossi, die vol berouw is. Fiorentina-coach Delio Rossi haalde Ljajic in het midweekse duel tegen Novara (2-2) al na een half naar de kant, waarop de middenvelder reageerde met een cynisch applausje richting Rossi en de oefenmeester bovendien op weg naar de dug-out enkele weinig vleiende opmerkingen toebeet. Rossi pikte dat niet en viel de ontevreden Ljajic aan. De dag erna werd hij op staande voet ontslagen.

"Het is bijzonder hard om hier te zitten en afscheid te hebben genomen van Fiorentina. Dit stemt mij zeer triest. Ik excuseer me bij de club, de spelers en ook bij Ljajic zelf." Rossi ontkent klappen te hebben uitgedeeld aan Ljajic. "Ik heb nooit iemand geslagen, maar ik vraag wel respect voor mijn familie. Daarom reageerde ik. Er zijn grenzen. Als iemand aan mijn familie raakt, kan ik niet doen alsof ik het niet hoorde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen