'Excelsior bijna rond met AEK Larnaca-coach'

3 mei 2012, 17:54   Bijgewerkt: 3 mei 2012, 21:02

Leon Vlemmings wordt vrijwel zeker de nieuwe trainer van Excelsior. De huidige coach van AEK Larnaca is op enkele details na rond met de hekkensluiter van de Eredivisie, zo meldt RTV Rijnmond.

Excelsior maakte vorige week bekend na dit seizoen afscheid te nemen van John Lammers, die bezig is aan zijn eerste jaar op Woudestein. Directeur Simon Kelder verklaarde op zoek te zijn naar een 'type Alex Pastoor', Lammers' voorganger.

Vlemmings (42) was tot de zomer van 2008 assistent-trainer bij NAC Breda en was vervolgens in dezelfde rol actief bij Feyenoord. Afgelopen zomer verklaarde hij zich solidair met de weggestemde Mario Been. Eind vorig jaar trad de Brabander in dienst bij het Nederlands getinte AEK Larnaca, waar Edwin Linssen, Gregoor van Dijk en Tim de Cler voetballen. Bij de Cypriotische club was hij de opvolger van zijn weggestuurde landgenoot Ton Caanen.

Met nog twee wedstrijden te spelen staat AEK Larnaca vijfde in de competitie. Gisteren werd het in de halve finale van de beker uitgeschakeld door AEL Limassol, waarmee de kansen op Europees voetbal definitief zijn vervlogen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen