Superboer Fränkel toch weer in de cel

3 mei 2012, 17:36

Purrel Fränkel (35) zit toch weer achter slot en grendel. De verdediger van De Graafschap moet de resterende dertien dagen van zijn celstraf uitzetten in verband met een verkeersmisdrijf.

Fränkel reed in mei 2010 in een auto, terwijl zijn rijbevoegdheid was ingetrokken. Daarvoor kreeg hij in februari van dit jaar een boete en een celstraf van vijftien dagen opgelegd. Zijn vorige advocate, Marjolein van Leeuwen, stelde dat Fränkel dacht met het betalen van de boete aan zijn straf te hebben voldaan, en slaagde er dinsdag in de celstraf op te schorten.

Daardoor kon Fränkel woensdag meespelen in de belangrijke degradatiewedstrijd tegen Excelsior (2-2). Donderdag meldde de Amsterdammer zich uit eigen beweging weer bij de politie om de resterende dertien dagen van zijn celstraf uit te zitten. Daardoor mist hij zondag de laatste competitiewedstrijd, uit bij ADO Den Haag. Concurrent Excelsior neemt het thuis op tegen PSV. De Superboeren verdedigen een voorsprong van twee punten op de Rotterdammers.

Volgens zijn advocaat Ramdihal gaat het naar 'omstandigheden goed' met Fränkel, zo heeft hij aan Omroep Gelderland laten weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen