Chelsea onderuit, V/d Vaart helpt Spurs aan zege

2 mei 2012, 23:16   Bijgewerkt: 2 mei 2012, 23:22

Het zal een loodzware opgave worden voor Chelsea om nog bij de bovenste vier plaatsen in de Premier League te geraken. De ploeg van interim-trainer Roberto Di Matteo ging woensdagavond met 0-2 onderuit tegen nummer vijf Newcastle United, dat het gat met de Londenaren daardoor vergrootte naar vier punten.

In tegenstelling tot Liverpool, al zonder perspectief in de Premier League, nam de andere bekerfinalist Chelsea de competitiewedstrijd tegen Newcastle United woensdag wel serieus. Di Matteo stelde, in tegenstelling to collega Kenny Dalglish dinsdag tegen Fulham, de meeste vedetten wel op. Het resultaat was uiteindelijk voor eigen publiek op Stamford Bridge hetzelfde: verlies.

Chelsea kwam al na twintig minuten op achterstand door een treffer van Papiss Cissé en liep daarna, met Fernando Torres als ijverigste spits, vergeefs storm op het doel van Tim Krul. De komst van Juan Mata, Didier Drogba en Frank Lampard in de tweede helft hielp ook niet. In blessuretijd bepaalde Cissé de eindstand met een wonderlijke uithaal zelfs op 0-2.

Tottenham Hotspur won dankzij een doelpunt van Rafael van der Vaart met 1-4 bij Bolton Wanderers en bezet momenteel de felbegeerde vierde plaats in de Engelse competitie, die aan het eind van de competitie recht geeft op een startbewijs voor de voorronde van de Champions League. De ploeg van trainer Harry Redknapp is nog allerminst zeker van dat ticket, aangezien het Newcastle slechts op doelsaldo voorblijft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen