Munsterman: "Overgangsjaar voor FC Twente"

Ger
1 mei 2012, 09:58   Bijgewerkt: 1 mei 2012, 10:05

FC Twente staat na de nederlaag tegen Ajax op de zesde plaats in de Eredivisie en dreigt dit seizoen overal naast te grijpen. Voorzitter Joop Munsterman ziet echter geen reden voor paniek.

"In het geval we geen Europees voetbal zouden halen, is dat geen probleem in onze financiële huishouding, omdat wij nooit Europees voetbal begroten. Dat is het grote verschil tussen ons en clubs als Ajax en PSV", zegt Munsterman in De Telegraaf. "Voor ons is dit altijd al een overgangsjaar geweest. Onze doelstelling was om bij de eerste vier te eindigen en dat kan nog steeds. Als dat niet lukt, is dat tegenvallend, maar zo’n jaar kan er altijd tussenzitten. Na onze resultaten van de afgelopen seizoenen kon het ook bijna niet meer beter."

"Al met al is het gewoon een heel naar jaar. Het begon al met het verschrikkelijke dakongeluk. Financieel is het ook moeilijk geweest, maar het ziet er naar uit dat we voor volgend seizoen onze begroting op peil weten te houden ondanks de crisis", aldus Munsterman, die stelt dat het tegenvallende seizoen de groei van FC Twente op langere termijn niet zal belemmeren. "Dat kan niet. We werken inmiddels met een begroting van 45 miljoen euro."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen