Roda schorst met shirt gooiende Vukovic

30 april 2012, 13:09

Roda JC Kerkrade heeft Jagos Vukovic een boete opgelegd en bovendien voor één wedstrijd geschorst. De verdediger werd zondag tegen PSV (1-3), zijn eigenlijke werkgever, nog voor rust naar de kant gehaald en gooide uit frustratie zijn shirt weg.

“Natuurlijk keuren wij dit gedrag ten zeerste af. Los van de gemaakte excuses van Jagos, kunnen wij dit als Roda JC niet zonder verdere maatregelen aan ons voorbij laten gaan”, zegt technisch directeur Gerard Wielaert op de Roda-website. “Jagos wordt daarom door ons voor één wedstrijd geschorst en krijgt ook een boete.”

Vukovic heeft dus al wel zijn excuses aangeboden. “Ik heb spijt van mijn actie en wil mijn excuses aanbieden aan alle fans, sponsoren en iedereen die bij de club betrokken is”, ging hij door het stof. “Hoewel het gebeurde in een emotionele opwelling, was dit erg dom en ik wil dit dan ook absoluut niet goed praten. Ik schaam me voor wat er gebeurd is en ik hoop dat de mensen me dit zullen vergeven. We moeten samen vechten voor de play- offs om Europees voetbal.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen