RKC Waalwijk slaat aanval NEC af

29 april 2012, 19:04

In de strijd om een plaats in de play-offs behoudt RKC Waalwijk een punt voorsprong op NEC. Het duel tussen de middenmoters werd zondag in Nijmegen niet beslist. De ietwat tegenvallende ontmoeting eindigde in 1-1.

Na de hervatting trok RKC het spel in eerste instantie naar zich toe. Dat leidde tot enkele mogelijkheden. Zo kopte Mitchell Schet net over. In het Nijmeegse doel had de Hongaarse doelman Gábor Babos vervolgens de nodige moeite met een schot van afstand van zijn landgenoot Krisztián Németh.

Daarna begon het echt. In de 57e minuut zette Melvin Platje NEC op 1-0. Hij verlengde een schot van Zoltán Szélesi, nadat Zoet in eerste instantie nog een hoekschop had weggewerkt. Platje kwam met zijn treffer in aanmerking voor het predicaat 'supersub.' Hij stond amper 2 minuten in het veld toen hij scoorde. Het was overigens al de vierde keer dit seizoen dat Platje dat als invaller deed.

Even later voorkwam Zoet met een fraaie redding dat de thuisclub voor de tweede keer op voorsprong kwam. Uit een voorzet van Platje werkte Sander Duits de bal bijna in eigen doel. Zoet voorkwam dat. Aan de andere kant verscheen Németh vrij voor Babos. Hij schoot over.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen