Hiddink: "Robben nam Bayern bij de hand"

Ger
28 april 2012, 09:19

Guus Hiddink is zeer te spreken over het optreden van Arjen Robben in de Champions League-return tegen Real Madrid. Met Bayern München verzekerde de Oranje-international zich woensdagavond van de finale van het miljoenenbal.

"Nog opvallender was dat Arjen Robben daarbij het voortouw nam. Je kon duidelijk zien hoe hij zijn medespelers aangaf om niet in paniek te raken en vooral te blijven voetballen", aldus Hiddink in zijn column voor De Telegraaf. "Arjen deed dat zelfs richting Franck Ribéry, die een week eerder in de kleedkamer met hem op de vuist ging. Overigens lig ik daar nooit zo wakker van. Omdat het topsport is. In topsport gebeurt er van alles in de kleedkamer."

"Ik kreeg Robben als 18-jarige bij PSV onder mijn hoede. Als ik hem nu vergelijk met toen, dan reageert hij een stuk minder verkeerd. In Madrid zag ik Arjen het team dus bij de hand nemen. Zowel bij zijn acties voorin als tijdens het meeverdedigen. Met Arjen Robben in vorm, Klaas-Jan Huntelaar die scherper is dan ooit en Robin van Persie als beste voetballer van de Premier League, begin ik steeds meer uit te kijken naar het EK."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen