Huistra baalt: "Onszelf tekort gedaan"

28 april 2012, 08:00

FC Groningen speelde vrijdag in de Euroborg tegen De Graafschap een goede eerste helft en stond bij de pauze terecht met 1-0 voor. In het tweede bedrijf ging het spel echter achteruit, met de gelijkmaker tot gevolg (1-1).

“In de rust waren we tevreden over het spel”, zegt trainer Pieter Huistra op de clubwebsite. “Er zat veel energie in het we creëerden veel kansen, maar er ging er maar eentje in. De Graafschap zou in de tweede helft volgens ons idee sneller druk gaan zetten en daardoor sloop er angst in de ploeg. Ook na de pauze kregen we nog kansen, maar die werden niet benut.”

“We gingen slordiger spelen, achteruit lopen en daarmee speelden we De Graafschap in de kaart. We hadden vandaag drie punten verdiend en we deden onszelf tekort”, vindt Huistra. “Dat blijft toch het verhaal van de laatste wedstrijden. We hadden onszelf moeten belonen, maar dat deden we dus niet. Het is iets waar we de komende dagen heel goed naar moeten kijken in de evaluatie. Want als de tegenstander druk gaat zetten, krijgen we het vaker moeilijk.”

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen