NEC en RKC strijden om play-offticket

27 april 2012, 18:05

NEC kan zondag goede zaken doen in de strijd om plaatsing voor de play-offs voor Europees voetbal. In Nijmegen komt directe concurrent RKC Waalwijk op bezoek. Bij winst gaat NEC voorbij RKC op de ranglijst.

NEC-trainer Alex Pastoor mist in de geschorste Ryan Koolwijk een belangrijke speler. "Hij heeft veel inzicht en gebruikt dat goed", aldus Pastoor (foto) op de clubsite. Wie Koolwijk vervangt, is nog niet bekend. Ook Stef Nijland, Niels Wellenberg en John Goossens ontbreken zondag. Nick van der Velden keert terug van een buikspierblessure.

Bij tegenstander RKC staat er een vraagteken achter Robert Braber, die met lies- en heupklachten kampt. Sigourney Bandjar en Mark Jansen ontbreken sowieso in De Goffert. Laatstgenoemde liep deze week in een oefenduel een zware knieblessure op en is zeker tot de jaarwissel uitgeschakeld.

"Bij NEC zit het goed in elkaar", zegt RKC-coach Ruud Brood in het Brabants Dagblad. "Er staat met Babos een ervaren keeper. Er is met Nuytinck een speler die in de belangstelling staat van Ajax en met Schöne een speler die naar Ajax gaat. Als je Platje op de bank kunt houden en Nijland niet eens meer in beeld is, heb je volop kwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen