Ronnie Stam hoopt op overstap naar PSV

26 april 2012, 08:37

Als het aan Ronnie Stam (27) ligt, speelt hij volgend seizoen weer in de Eredivisie. De oud-speler van NAC Breda en FC Twente is bij Wigan Athletic op een zijspoor terecht gekomen en hoopt in de zomer de overstap te kunnen maken naar PSV.

In Eindhoven wordt Stam genoemd als mogelijke opvolger van Stanislav Manolev. Stam zelf ziet dat wel zitten. ''Vorig jaar in de zomer heeft PSV een officiële poging gedaan me te huren en dat doen ze niet als ik het niet zie zitten. Destijds wilde Wigan niet meewerken. Jammer, maar helaas. Ik denk er nu eigenlijk hetzelfde over: PSV is een mooie club, maar er zijn meerdere mooie clubs. Het zou in ieder geval een goede oplossing zijn voor mijn situatie bij Wigan'', zegt hij tegen Voetbal International.

Bij Wigan zit Stam de laatste weken steevast op de bank. Dat heeft volgens hem vooral een financiële reden. ''Tot februari heb ik bijna alles gespeeld. Inmiddels ben ik twee wedstrijden verwijderd van een contractueel bepaalde salarisverhoging. Daar hebben ze hier volgens mij een beetje spijt van, want ze stellen me niet meer op.''

Stam werd in 2010 met FC Twente landskampioen. Daarna vertrok hij naar Wigan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen