Senegalese bond: "Met Newcastle-duo naar Spelen"

24 april 2012, 18:31   Bijgewerkt: 24 april 2012, 18:40

De kans bestaat dat Newcastle United-aanvallers Demba Ba and Papiss Cissé komende zomer een aanvalsduo vormen bij Senegal op de Olympische Spelen. De voorzitter van de voetbalbond van het Afrikaanse land, Augustin Senghor, wil dat het succesvolle spitsenduo benaderd wordt om hun land te vertegenwoordigen in Londen.

"Het zou een grote fout zijn als we Ba en Cissé niet benaderen om voor Senegal uit te komen op de Spelen", laat Senghor weten aan Sky Sports. "Als we ons jonge team met beroemde spelers uit grote competities als de Premier League kunnen aanvullen, moeten we dat doen."

De preses weet zeker dat Ba en Cissé een oproep voor de olympische selectie niet zullen weigeren. "Als we ze oproepen, komen ze. Het zijn namelijk zeer vaderlandslievende jongens." Ba en Cissé maken momenteel veel indruk bij Newcastle United, dat op een verrassende plek staat in de Premier League.

Senegal verzekerde zich dankzij een 2-0 zege op Oman als zestiende en laatste land van deelname aan het olympisch voetbaltoernooi bij de mannen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen