Frankfurt na één jaar terug in Bundesliga

23 april 2012, 22:06

Eintracht Frankfurt is na één jaar alweer terug op het hoogste voetbalpodium in Duitsland. De equipe van Armin Veh stelde maandag promotie naar de Bundesliga veilig met een 3-0 overwinning bij Alemannia Aachen.

Mohamadou Idrissou (2) en Seyi Olajengbesi (eigen goal) maakten de doelpunten in Aken. Bij de thuisclub stonden Boy Waterman en Anouar Hadouir in de basis, Bas Sibum was absent.

Frankfurt kan met nog twee duels te spelen niet meer buiten de top twee van de Tweede Bundesliga vallen. Het heeft evenals koploper Greuther Furth, dat de promotie vrijdag al vierde, 68 punten. Het gat naar de derde plaats, 'slechts' goed voor een play-off met de nummer zestien van de Bundesliga, bedraagt acht punten. Fortuna Dusseldorf, St. Pauli, Paderborn en 1860 München zijn de vier teams die nog in aanmerking komen voor het felbegeerde nacompetitieticket.

Alemannia Aachen kent ondertussen heel andere zorgen. Die ploeg staat onderaan en moet de resterende twee wedstrijden sowieso winnen, anders valt het doek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen