Arsenal en Chelsea weten net niet te vinden

21 april 2012, 15:42   Bijgewerkt: 21 april 2012, 16:04

De Londense stadsderby tussen Arsenal en Chelsea heeft zaterdagmiddag geen winnaar opgeleverd. In het Emirates Stadium wisten beide ploegen het net niet te vinden: 0-0. Met het oog op kwalificatie voor de Champions League zal de puntendeling vooral voor Chelsea een tegenslag zijn. The Blues blijven na deze speelronde steken op een zesde plaats in de Premier League, waar een vierde plek noodzakelijk is om een ticket voor het kampioenenbal in de wacht te slepen.

Interim-trainer Roberto Di Matteo van Chelsea kon tegen The Gunners geen beroep doen op Didier Drogba. De Ivoriaan, die zijn ploeg midweeks in de eerste ontmoeting tegen FC Barcelona in de halve finale van de Champions League nog de zege had geschonken, moest toekijken vanwege knieproblemen. Fernando Torres was zijn vervanger. De Spanjaard, die dit seizoen pas drie keer scoorde in de Premier League, wist ook zaterdag geen treffer aan zijn schamele doelpuntentotaal toe te voegen.

Di Matteo had liefst acht wijzigingen doorgevoerd ten opzichte van het duel tegen Barcelona. Alleen Petr Cech, John Terry en Gary Cahill waren afgelopen woensdag ook van de partij. Arsenal-trainer Arsene Wenger stuurde vier andere spelers het veld in ten opzichte van het verloren duel tegen Wigan Atheltic van maandagavond. Het zorgde niet voor het gewenste effect bij The Gunners, die met name via Robin van Persie nog wel een paar aardige mogelijkheden kregen. De aanvoerder had zijn vizier echter niet op scherp staan.

Arsenal vindt zich na het gelijke spel nog steeds terug op de derde plaats in de Engelse competitie.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen