'Matavz door schorsingen terug in basis PSV'

20 april 2012, 15:44

De kans is groot dat Tim Matavz dit weekend weer in de basis staat bij PSV. De spits heeft zijn basisplek te danken aan schorsingen van Kevin Strootman en Ola Toivonen. Hij vormt volgens het Eindhovens Dagblad een voorhoede met Dries Mertens en Jeremain Lens. Georginio Wijnaldum, Atiba Hutchinson en Zakaria Labyad vormen het middenveld, waardoor rechts achterin een plek vrij komt voor Stanislav Manolev.

Lens kampte de afgelopen dagen met een lichte blessure, maar kan volgens trainer Phillip Cocu spelen. ''Jeremain Lens heeft gewoon getraind, ik ga er vanuit dat hij beschikbaar is'', zegt hij op de website van PSV. De doelstelling van PSV tegen NEC is simpel: winnen. ''Daar gaan we alles aan doen. De belangen zijn voor iedereen groot en ik verwacht dat iedere ploeg gaat strijden voor zijn doelstelling. Ik hoop dat wij op onze fans kunnen rekenen om zo het gewenste resultaat te halen. Voor ons het heel belangrijk om een goed gevolg te geven aan de wedstrijd tegen AZ'', stelt hij.

Met NEC treft PSV volgens Cocu een goed georganiseerde ploeg. ''Goede opbouw van achteruit, een goed middenveld, met Zeefuik als balvaste spits. Er is goede aansluiting naar het middenveld, ze zijn sterk aan de bal. Wij zullen ons maximaal voorbereiden op de wedstrijd, er zal een zeer gemotiveerd PSV verschijnen. Als we het kunnen opbrengen zoals in de bekerfinale en de tweede helft tegen AZ - daarmee bedoel ik de absolute wil om te winnen, te strijden - dan kunnen we een mooi slot van de competitie krijgen. Dan heb ik er alle vertrouwen in dat we afsluiten met een goede serie. Er zijn nog vier wedstrijden, dus we gaan voor vier keer winst'', aldus Cocu.

De wedstrijd tussen PSV en NEC begint zondagmiddag in Eindhoven om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen