Anderlecht hoopt na groepsgesprek op beterschap

20 april 2012, 08:30

De Belgische competitie valt dit weekend mogelijk in een beslissende plooi. Koploper Anderlecht moet op bezoek bij Club Brugge, dat slechts één puntje minder heeft. Om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, en een einde te maken aan de slechte reeks van de laatste weken, zat de selectie van Anderlecht deze week bijeen.

''We hebben van de week als groep samengezeten om te praten, zonder de trainer. Dat deed deugd'', zegt aanvaller Dieumerci Mbokani in diverse Belgische kranten. ''Het ging niet over de afgelopen wedstrijd Genk (die Anderlecht verloor, red.), maar alleen over Club Brugge. Onze concurrent voor de titel is Club, niemand anders. In de grote wedstrijden zijn wij sterk. De wedstrijd in Brugge wordt beslissend'', weet hij.

Mbokani weet dat zijn club dit weekend een reuzenstap kan zetten richting de titel. ''Als Club verliest, is het voorbij. Wij hebben daarna nog drie thuisduels voor de boeg. Druk voel ik niet. Ik ben klaar om beslissend te zijn. Club ligt mij, ik scoorde er al vaker.''

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen