Sparta breekt contract van Nieuwendaal open

17 april 2012, 17:18

Sparta is tevreden over de prestaties van Steef Nieuwendaal. De Jupiler League-club heeft het contract van de 26-jarige middenvelder opengebroken en verlengd tot medio 2015. De oude verbintenis van Nieuwendaal liep tot de zomer van 2013.

De middenvelder is verheugd met zijn langere verblijf op Het Kasteel. "Het geeft enorm veel vertrouwen als Sparta vroegtijdig je contract wil openbreken", stelt hij op de website van zijn werkgever. "Ik ben blij dat we snel tot overeenstemming zijn gekomen en we hebben gezamenlijk dezelfde doelstelling, dat is promoveren naar de Eredivisie!"

Ook technisch directeur Wiljan Vloet is blij met de contractverlening van Nieuwendaal. "We zijn blij dat we Steef langer bij de club kunnen houden. De vlotheid van de onderhandelingen gaven aan dat beide partijen graag met elkaar door wilden gaan. Op dit moment zijn we aan het bouwen aan een team dat keihard werkt aan promotie naar de Eredivisie. Steef heeft zich in korte tijd ontpopt als een harde werker, die houding en inzet passen prima bij Sparta Rotterdam en wordt daarom alom gewaardeerd."

Nieuwendaal is bezig aan zijn eerste seizoen bij Sparta. Hij maakte afgelopen jaar de overstap van FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen