Almere City-verdediger Misidjan onder het mes

16 april 2012, 14:38

Voor Cendrino Misidjan zit het seizoen er op. De 23-jarige verdediger van Almere City FC laat zich opereren aan zijn enkel, meldt hij op de website van zijn club. Hij kampt al sinds november met klachten en schoof de operatie sindsdien voor zich uit.

''Ik heb de afgelopen maanden diclofenac geslikt om de pijn te onderdrukken. De medische staf adviseerde op een gegeven moment om me al in een eerder stadium te laten opereren, maar ik wilde alles geven om alsnog de play-offs te halen met Almere City. Dat is helaas niet gelukt. In de laatste twee wedstrijden van het seizoen valt er voor ons niets meer te halen en daarom is dit het juiste moment om voor mezelf te kiezen. Het gaat om een kleine operatie, waarbij een klein stukje bot, dat steeds tussen mijn gewricht komt, wordt verwijderd'', zegt hij over zijn ingreep.

De play-offs kan Almere City niet meer halen, maar Misidjan hoopt dat zijn team het seizoen kan afsluiten met twee zeges. ''Dat zou een mooi einde van het seizoen betekenen. Voor mij wacht volgende week de operatie en daarna zal ik me volledig richten op het komende voetbaljaar. Ik hoop volledig fit en nog sterker terug te keren.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen