FC Twente maakt komst Breukers bekend

16 april 2012, 13:23   Bijgewerkt: 16 april 2012, 13:29

De transfer van Tim Breukers naar FC Twente is rond. De 24-jarige verdediger komt transfervrij over van Heracles Almelo en tekent voor drie seizoenen, meldt de club uit Enschede op haar website. De verbintenis bevat een optie voor nog een jaar.

''Ik zie deze transfer naar FC Twente als een nieuwe stap in mijn loopbaan en als een heel mooie uitdaging. Ik kijk dan ook uit naar komend seizoen om bij FC Twente aan de slag te gaan. De komende weken wil ik met Heracles de play-offs bereiken. Ik heb er vijf seizoenen gespeeld en wil deze periode dan ook goed afsluiten'', zegt Breukers.

FC Twente-manager Steve McClaren is blij dat Breukers voor een overstap naar Enschede gekozen heeft. ''Tim heeft afgelopen seizoenen een goede ontwikkeling doorgemaakt bij Heracles. Een speler die in de Eredivisie heeft laten zien een sterke verdediger te zijn. Wij bieden hem bij FC Twente graag de kans zich verder te ontwikkelen. Tim  en Twente zullen hopelijk veel plezier aan elkaar gaan beleven.''

Door zijn transfervrije status had Breukers de clubs voor het uitkiezen. Naast Twente zouden ook SC Heerenveen en FC Groningen interesse in hem gehad hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen