De Graafschap stuurt Gyasi per direct weg

10 april 2012, 15:54

Edwin Gyasi is niet langer welkom bij De Graafschap. Dat is de uitkomst van een gesprek tussen de clubleiding en de aanvaller, die onlangs een contract voor volgend seizoen tekende bij FC Twente. Sindsdien was hij enkele dagen spoorloos.

Nadat hij bij Twente getekend had, kwam Gyasi dagenlang niet meer opdagen bij De Graafschap. Dinsdag stond hij weer op de stoep, maar op een warme ontvangst hoefde hij niet te rekenen. Omdat hij 'structureel afspraken niet is nagekomen' heeft de club uit Doetinchem de 20-jarige aanvaller per direct buiten de deur gezet.

''Bijzonder vervelend dit'', zegt technisch manager Roland Vroomans. "De club heeft Edwin een tweede kans geboden. Maar de afgelopen dagen hebben wij niets meer van hem vernomen. Plots stond Edwin vanmiddag op de stoep. We hebben een duidelijk gesprek met hem gevoerd. Iedereen moet zich aan eerder gemaakte afspraken en regels houden. Doe je dat niet, dan is het einde oefening'', stelt hij.

Gyasi werd eerder door trainer Richard Roelofsen uit de selectie gezet omdat hij gesprekken over een nieuw contract voor zich uit bleef schuiven. Niet veel later werd duidelijk waarom Gyasi dat deed, namelijk omdat FC Twente belangstelling had.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen