Lens in spits bij PSV, Matavz op reservebank

8 april 2012, 16:54   Bijgewerkt: 8 april 2012, 17:07

PSV-trainer Phillip Cocu kiest in de bekerfinale tegen Heracles Almelo voor een vernieuwde voorhoede. Jeremain Lens staat in de punt van de aanval, waardoor Tim Matavz op de bank moet plaatsnemen. Rechts voorin staat Georginio Wijnaldum.

De keuze voor Lens is verrassend, want tot dusver was Matavz de vaste spits van PSV. De Sloveen kwam eind augustus over van FC Groningen en is dit seizoen topscorer van PSV in het bekertoernooi. Omdat Matavz op de bank zit, behoudt Wijnaldum zijn basisplaats. Hij staat op rechts, aan de andere kant speelt Dries Mertens. Rechts achterin krijgt Atiba Hutchinson de voorkeur boven Stanislav Manolev.

Bij Heracles Almelo is Willie Overtoom gewoon van de partij. Hij zou het duel laten schieten als zijn zwangere vrouw vandaag zou bevallen, maar de gezinsuitbreiding laat nog even op zich wachten. In het doel van Heracles keert Remko Pasveer terug. Hij moest de halve finale tegen AZ wegens een schorsing aan zich voorbij laten gaan.

Opstellingen

PSV: Tyton; Pieters, Marcelo, Bouma, Hutchinson; Strootman, Toivonen, Labyad; Mertens, Lens, Wijnaldum

Heracles Almelo: Pasveer, Breukers, Rienstra, Van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Duarte, Douglas, Armenteros en Everton

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen