Holman: "Landstitel? We zijn zeker niet kansloos''

6 april 2012, 08:32

Na de uitschakeling in de Europa League en de eerdere eliminatie in de halve finale van de KNVB Beker tegen Heracles Almelo, strijdt AZ plotseling nog maar op één front mee om de prijzen. De enige kans om nog een prijs te pakken, is de competitie.

Brett Holman gelooft in de kansen van zijn ploeg om alsnog landskampioen te worden. ''We zijn nog steeds volop in de race. Ik blijf dus zeggen dat ik in de landstitel geloof. We zijn zeker niet kansloos. Zolang we theoretisch een kans hebben, zal ik alles geven om een prijs te pakken'', zegt de aanvaller op de website van zijn club.

Hij is niet bang dat de uitschakeling tegen Valencia zijn club een 'tikkie' zal geven. ''We hebben het fantastisch gedaan. Niemand had hierop gerekend. Iedereen dacht dat we er tegen Anderlecht en Udinese uit zouden vliegen, maar we gingen maar door. Thuis wonnen we van Valencia, wat nog geen Nederlandse ploeg ooit was gelukt. Ik ben dus helemaal niet bang voor een terugslag de komende weken. We zijn nu teleurgesteld, maar morgen gaan we het er even met elkaar over hebben. Als we uiteindelijk terugkijken op deze hele Europese reeks, kunnen we trots zijn'', zegt hij.

In de competitie staat AZ momenteel tweede, een punt achter koploper Ajax. De komende competitiewedstrijden van AZ zijn tegen FC Twente (thuis) en PSV (uit).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen