Van Deelen (18) verlengt contract bij Feyenoord

2 april 2012, 17:59

Jordy van Deelen is ook de komende twee seizoenen speler van Feyenoord. De rechtsback, die als F-junior in de jeugdopleiding van de club terecht kwam, heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat loopt tot de zomer van 2014.

Van Deelen werd in januari door Feyenoord verhuurd aan Excelsior. Hij speelde inmiddels vijf wedstrijden voor de Kralingers en de bedoeling is dat hij ook volgend seizoen op Woudestein speelt. Op die manier hoopt Van Deelen klaargestoomd te worden voor Feyenoord. "De komende maanden en ook volgend seizoen hoop ik nog zo veel mogelijk te leren bij Excelsior en zo steeds een trapje hoger te komen."

Technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord heeft vertrouwen in de rechtsback. "Er is altijd wat meer aandacht voor de spitsen, dat ene linkspootje of die aanvallende middenvelder dan voor verdedigers. Maar Jordy heeft zich in de luwte juist uitstekend ontwikkeld en zal dat ook komend seizoen bij Excelsior kunnen doen, zoals ook jongens als Jordy Clasie en Kaj Ramsteijn daar een hele waardevolle stap in hun ontwikkeling hebben kunnen zetten", zegt hij op de officiële website van zijn club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen