Pröpper overweegt vertrek bij Vitesse

30 maart 2012, 16:47

Davy Pröpper overweegt steeds nadrukkelijker te vertrekken bij Vitesse. De 20-jarige middenvelder begint zijn reserverol in het Gelredome beu te worden en gaat na het seizoen dan ook over zijn toekomst nadenken. Zondag zit hij in de thuiswedstrijd tegen koploper AZ opnieuw op de bank.

"Op een gegeven moment ben ik wel op een leeftijd dat ik graag wil spelen”, bromt Pröpper bij Omroep Gelderland. “Dan moeten we kijken waar dat is. Dit jaar maken we eerst af, dan gaan we kijken hoe het er voor staat.”

Proppër moet tegen AZ plaats maken voor Jan-Arie van der Heijden, die terugkeert van een schorsing. Verder geeft coach John van den Brom achterin de voorkeur aan Frank van der Struijk boven Michihiro Yasuda.

Van den Brom hoopt te stunten tegen AZ. "Omdat we thuis spelen moeten we in elk geval vol voor de winst gaan spelen.” De Arnhemmers hebben wat recht te zetten; vorige week werd kansloos verloren bij Roda JC Kerkrade. "Het revanchegevoel en ook nog eens tegen de koploper, dat leeft altijd enorm bij spelers."

Donderdag zag Van den Brom AZ in de Europa League winnen van Valencia. Hij denkt niet dat de Alkmaarders vermoeid zijn. “Door die overwinning zitten ze juist in een flow”, besluit de tacticus van de onbedreigde nummer zeven in de Eredivisie.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen