Rose (32) ook volgend seizoen 'Superboer'

29 maart 2012, 12:40   Bijgewerkt: 29 maart 2012, 18:03

Yuri Rose verdedigt ook volgend seizoen de kleuren van De Graafschap. Volgens Voetbal International zou het aflopende contract van de 32-jarige middenvelder bij de Superboeren automatisch met één jaar verlengd worden als hij dit seizoen minimaal 25 officiële wedstrijden zou spelen, een aantal dat hij vorige week bereikte.

Rose staat sinds de zomer van 2009 onder contract bij De Graafschap. Daarvoor speelde de middenvelder voor Volendam, Heracles, Heerenveen en Sparta.

Of ook Purrel Fränkel, Jussi Kujala, Muslu Nalbantoglu en Jan-Paul Saeijs bij De Graafschap blijven, is nog onduidelijk. Voor hen heeft de club formeel ontslag aangevraagd, maar dat betekent niet dat contractverlenging van de baan is. "We hebben aangegeven dat we later in het seizoen alsnog met elkaar om de tafel gaan om naar de toekomst te kijken. Dat zal mede afhangen van het niveau waarop we komend jaar zullen spelen", aldus algemeen directeur Henk Bloemers.

Naast de bovenstaande vier spelers is er ook ontslag aangevraagd voor Lion Kaak, Sjoerd Overgoor (verhuurd aan GA Eagles), Kaye Coppoolse (verhuurd aan Veendam), Remco Beumer, Wouter Jansen, Bas Pol en Remy Raterink.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen