Bulthuis: "Utrecht kan spel nog niet maken"

28 maart 2012, 17:08   Bijgewerkt: 28 maart 2012, 17:16

Davy Bulthuis mag zich sinds dit seizoen basisspeler noemen van FC Utrecht. De 21-jarige verdediger, die sinds 2010 onder contract staat bij de Domstedelingen, is echter allesbehalve te spreken over de huidige voetbaljaargang.

"FC Utrecht onwaardig", doelt Bulthuis tegenover Voetbal International op de teleurstellende dertiende plek die zijn ploeg momenteel inneemt op de ranglijst. "De club is te groot voor waar we nu staan. In de grote wedstrijden hebben we het wel goed gedaan en laten zien dat we niet zo slecht zijn als veel mensen denken."

"Maar het spel maken lukt ons nog niet", vervolgt de mandekker, die al reikhalzend uitkijkt naar het volgende seizoen. "Volgend jaar kunnen we knallen, met de talenten die er zijn en Jacob Mulenga die terugkeert van zijn blessure. Dan gaan we weer voor Europees voetbal."

Toch ziet Bulthuis ook in het huidige seizoen nog kansen voor de Domstedelingen. "Europees voetbal kunnen we nu ook nog bereiken. De verschillen zijn klein, met een paar goede resultaten doen we weer helemaal mee. Ik heb de hoop in ieder geval nog niet opgegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen