Bosz: "Alle 17.500 kaarten uitverkocht? Gaaf!"

27 maart 2012, 14:46   Bijgewerkt: 27 maart 2012, 14:55

De bekerfinale tussen Heracles Almelo en PSV leeft in Almelo. De ploeg van trainer Peter Bosz heeft alle toegewezen kaarten voor de memorabele wedstrijd binnen vijf dagen verkocht. De bekerfinale zal worden bijgewoond door tenminste 17.500 Heracles-supporters.

“Alle 17.500 kaarten uitverkocht? Gaaf!" jubelt Bosz op de website van de Almeloërs. "Voor de spelers is dit een extra stimulans, het geeft aan hoe deze club leeft in Almelo en de hele regio. Het bewijst ook hoe uniek de prestatie is die we met z’n allen hebben neergezet. Al kunnen we pas echt historie schrijven als we die beker ook winnen.”

“Het is fantastisch voor onze spelers”, gaat de trainer verder. “Die komen in een ambiance terecht die ongekend is. Heracles Almelo heeft nog nooit voor zoveel eigen supporters gespeeld."

Heracles heeft de KNVB verzocht om meer kaarten voor de eigen aanhang beschikbaar te stellen. "Wij gaan voor 17.500 man spelen, of misschien wel voor 20.000 of 25.000 supporters als de club erin slaagt om extra kaarten te bemachtigen. Dit is echt uniek, we gaan voor een volledig zwart-witte Kuip spelen!” aldus Bosz.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen